Type Here to Get Search Results !

Degree Change | HS English Suggestion 2023 WBCHSE

Higher Secondary English Suggestion 2023

HS English Suggestion 2023 WBCHSE

Degree Change


1. October is the best time. (Comparative)

Ans:- October is better than any other time.

2. One of the most vivid memories of my early childhood is of the two men. (Positive)

Ans:- Very few memories of my early childhood are as vivid as the memory of the two men.

3. My mother's lineage was more distinguished than my father's. (Positive)

Ans:- My father's lineage was not as/so distinguished as my mother's.

4. The Tsar washed it as best he could. (Comparative)

Ans:- The Tsar couldn't have washed it in a better way.

5. Squeezer is better than Guess. (Positive)

Ans:- Guess is not so/as food as Squeezer.

6. He's as ugly as a worn-out cab-horse. (Comparative)

Ans:- A worn-out cab-horse is not uglier than he.

7. The most necessary man is he with whom you are. (positive)

Ans:- No other man is as necessary as the one who are with you.

8. The very worst of all is the way I sleep. (positive)

Ans:- No other thing of all is as bad as the way I sleep.

9. He might know what was the most important thing to do. (Comparative)

Ans:- He might know what was more important than any other thing to do.

10. I assure you that his lower jaw is shorter than the upper. (Positive)

Ans:- I assure you that his upper jaw us not as short as the lower jaw.

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন

0 মন্তব্যসমূহ
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

LightBlog

Below Post Ad

LightBlog

AdsG

close